Welkom bij Hobby-benodigdheden.nl

In verband met de Europeesche wetswijziging invoerrechten en BTW voor goederen van buiten de EU landen per 1 juli 2021, zijn wij helaas genoodzaakt om per 1 juli 2021 van een aantal artikelen de prijs wat te verhogen. 
De (BTW) stijging van +- 20% zullen wij niet geheel aan u doorberekenen; een kleine prijsstijging van o.a. de bloementape, meeldraden, poppenstandaards, ijzerdraad en kopspelden is echter noodzakelijk om de rendabiliteit van deze artikelen te waarborgen. Het zij zo ....
Profiteer dus nu nog van de huidige (lagere) prijzen..

Nogmaals even ter uwer aandacht : 
 zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde artikelen vanuit onze leveranciers, en deze  kunnen in productie staan, waardoor er een langere levertijd is. Hier hebben wij soms geen goed inzicht in. Helaas.
Gaarne om begrip en geduld.

Helaas hebben wij een minimum orderbedrag moeten instellen van € 5,00  Dit als gevolg van de verhoging van de Ideal kosten die ons doorberekend worden. Voor een bestelling van € 1,75 voor 1 bolletje wol of 3 paar oogjes zijn de Ideal en verpakkingskosten dusdanig hoog geworden dat dat niet meer rendabel is.
Ook hier graag uw begrip voor

Wees verstandig en stay safe